Торино – Лацио Прогноза 26.05.2019

Торино посреща Лацио в кръг от италианската серия А. Двата отбора се борят за 7-то място в класирането, но то вече не е от значение. Лацио вече си осигуриха място в Европа, след като спечелиха Купата на Италия.

Загубата на Торино в Емполи сложи край на мечтата им класиране в зона Европа, защото сега са на 6-място, на 3 точки след Рома, но с по-лош директен резултат.

Феновете на Торино ще искат да се отблагодарят на футболистите за страхотния сезон, който направиха и вероятно атмосферата на стадиона ще е празнична. А повишено настроение сред трибуните винаги оказва влияние и върху играта на терена.

Ето малко статистика от последните срещи на двата отбора. Торино са спечелили 8 от последните си 10 домакинства в Серия А. Имало е над 2,5 гола в последните 5 срещи на Лацио в лигата. Торино са отбелязвали поне по 2 гола в последните си 7 домакинства в Серия А. И накрая, Лацио са непобедени в 10 от последните 11 мача срещу Торино във всички турнири.

На база на всичко казано дотук нашата прогноза за Торино – Лацио е домакинска победа. Очакваме също така и над 2,5 гола. Пожелаваме ви приятни футболни емоции!