Холандия – Англия Прогноза 06.06.2019

Днес е вторият полуфинал от Лигата на нациите, в който Холандия посреща Англия. Двата отбора ще са в люта битка за място в първи финал на този турнир на УЕФА. Първоначално този нов формат беше посрещнат със скептицизъм, но всички държави, които участваха го взеха много на сериозно, и интересът сред всички любители на футбола е голям.

Още футболни прогнози, можеш да откриеш на сайта на Победител.

Англия

И двата отбора са в положителна тенденция. Холандците подобриха драстично играта си след неуспеха си да се класират за Русия 2018 и сега бъдещето изглежда обещаващо. Англичаните се представиха добре по време на Световното в Русия и също както и „Лалетата“ имат много качествени футболисти в отбора.

Холандия завърши първа в групата си за Лигата на нациите пред Франция и Германия. Както вече споменахме, холандският тим намери правилната посока под ръководството на Роналд Куман. Англия победи в своята група, изпреварвайки Испания и Хърватия. „Трите лъва“ са спечелили последните си 4 срещи, като са отбелязали по 5 гола в последните 2.

Общо 9 състезатели от двата тима взеха участие в съботния финал на Шампионската Лига и е интересно дали са успели да се възстановят. Мачът е труден за предвиждане, но според нас и двата отбора ще успеят да отбележат. И така, нашата прогноза за Холандия – Англия е гол/гол. Пожелаваме ви приятни футболни емоции!